TG Café aloittaa toimintansa Hämeenlinnan uimahallissa

Hämeenlinnan uimahallin peruskorjaus päättyy 2017 joulukuussa ja uimahalli avautuu asiakkaille modernina sekä nykyaikaisena liikuntapaikkana. Hämeenlinnan uimahallin peruskorjaus käynnistyi vuoden 2016 kesäkuussa. Mittavassa saneerauksessa on uusittu uimahallin vanha osa piha-alueineen kokonaan sekä rakennettu uusi laajennusosa, johon tulee 400 m2 liikuntasali. Peruskorjauksen yhteydessä puku- ja pesutiloja laajennetaan, kaikki pinnat uusitaan ja tehdään uusi allas, jossa nostopohjan avulla voidaan säätää altaan syvyyttä erilaisten käyttötarpeiden mukaan.

Tavoitteena ennätys kävijämääriin

Hämeenlinnan uimahalli saa peruskorjauksen myötä nykyaikaisen ja modernin ilmeen. Laadukkuus ja raikkaus halutaan tuoda myös hallin palvelukonseptiin.

- Hämeenlinnan uimahallin vuosittaisen kävijämäärän ennätys on vuodelta 2009 noin 266 000 käyntikertaa. Tavoitteemme on asetettu korkealle ja uusi ennätys halutaan saavuttaa heti vuoden 2018 aikana. Hallissa tarjottavat palvelut ja asiakaskokemus luodaan sellaisiksi, että jokainen kävijä palaa sinne uudestaan, kuvailee Hämeenlinnan liikuntahallit Oy:n toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä.

Raikas ja laadukas palvelukokemus

Uimahalli on Hämeenlinnan käytetyin liikuntapaikka ja TG Klubbeniin kuuluva TG Café vastaa Hämeenlinnan uimahallin kahvila - ja kassapalveluista.  Kahvilapalvelut ovat olennaisena osana luomassa raikasta sekä laadukasta palvelukokemusta. 

- Olemme todella iloisia, että pääsemme luomaan uimahallin palvelukonseptia yhdessä Hämeenlinnan Liikuntahallien kanssa. Uskon, että omalla kokemuksellamme voimme tuoda uusia hyviä ideoita palvelujen kehittämiseen, toteaa TG Klubben Oy:n toimitusjohtaja Aki Helander.

Hämeenlinnan uimahalli numeroina:
  • Hämeenlinnan uimahalli on valmistunut alun perin vuonna 1976
  • Vanhan osan peruskorjaus käynnistyi kesäkuussa 2016 ja halli avautuu joulukuussa 2017
  • Uimahalli on kaupungin käytetyin julkinen liikuntatila
  • Hämeenlinnan TG Café työllistää neljä täyspäiväistä sekä neljä osa-aikaista työntekijää

 

Lisätietoa kahvilan tiimin rekrytoinnista