TG Klubben Oy:n vuosi 2015 on mennyt vauhdikkaissa merkeissä.  

Vuoden 2015 alkuun TG Klubben Oy voitti tarjouskilpailun ja alkoi operoimaan Järvenpään uimahallin kahviota ja lipunmyyntiä. Keväällä vauhti kiihtyi.  TG Klubben voitti Espoon uimahallien tarjouskilpailun, joka koski kolmea uutta uimahallia sekä kahta maauimalaa TG Klubbenin operoitavaksi valvontojen osalta.   Espoonlahti, Tapiola, Tapiolan maauimala, sekä tammikuussa avautuva Leppävaara ovatkin TG Klubbenin uusimmat kohteet uimahallisektorilla.  Leppävaarassa avataan toukokuussa myös maauimala, jossa on mm. 50m uintiallas.  

 

 

Kesän alussa Ikaalisten kylpylä tehosti sopimustaan yrityksemme kanssa ja operoimmekin kesäkuun alusta lähtien Ikaalisten kylpylän valvonnan kokonaan.

Yksi TG Klubbenin mielenkiintoisista projekteista oli kesällä 2015 avautunut Ahveniston Toimintapuisto.  Alueella on vuoden 1952 Olympialaisia varten rakennettu ja vuonna 2014 peruskorjattu 50 metrin maauimala, Minetti-jäätelökahvio sekä Flowpark-köysiratapuisto.  Tutustu puistoon lisää osoitteessa www.ahvenisto.fi sekä Flowparkiin osoitteessa www.flowpark.fi.  Luonnonkaunis alue tarjoaa maastoja lenkkeilyyn, auringonottoon, liikkumiseen ja nauttimiseen.  

TG Klubbenin yritykseen kuuluva Klubben Sport Finland Oy on myös laajentanut osaamistaan.  Zoggs-tuotemerkin myyntiedustajana aloitti keväällä 2015 Jukka Raunetsalo ja Sport-Thiemen koululiikuntatuotteiden myyntiedustajana aloitti syyskuussa 2015 Petri Eskelinen.   Klubben Sport Finland Oy on liikuntavarusteiden maahantuoja ja myyntiyritys. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme www.klubbensport.fi

 

3.11.2015

TG Klubben Oy